Gadgets

Det er nesten synd på dagens ungdom med alt press de har på seg om å følge med på alt som kommer av «dingsebomser» og slike saker. Eller gadgets da som det heter med et litt mer kjent ord. Det er jo nesten umulig å følge med for en som ikke sjekker slike ting daglig eller i hvert fall ukentlig. Så gammel har jeg da ikke blitt enda og jeg har da noen gadgets av forskjellige slag jeg også. Men jeg følger ikke med lenger og higer ikke etter å ha det nyeste opp mest oppdaterte av alle slike ting lenger.

Mye penger

Dersom man er student i dag så koster det mye penger. Først skal man kanskje ha et sted å bo – det er jo viktig. Skolene ligger jo ikke i samme gaten som man er oppvokst så ofte må man litt av gårde for å studere etter videregående skole. Og skal man følge alt som anbefales av forskjellige gadgets så blir det MYE penger av det. Og hva skal man prioritere dersom man ikke har økonomi til å kjøpe alt? Ja det spørsmålet er det nok mange som stiller seg nå om dagene når et nytt skoleår står på trappene og skal starte. Du vet jo nøyaktig hva du trenger, men om du har råd til alt er en helt annen sak.

Studiene

Til studiene trenger du i hvert fall en pc – en laptop. Du behøver ikke har det ypperste av det ypperste og kan få en meget god sak til rundt 10 k. Så må du har hodetelefoner – der kan du få et godt par til noen få hundrelapper. En mobiltelefon og et nettbrett bør man ha. Kanskje må ha telefon, men bør ha nettbrett. De to kan du få lett under 10 k. Noen få små andre gadgets kan også være kjekke og ha, men det er snakk om vekslepenger i forhold til disse tusenlappene.

Boligen

Til den nye leiligheten er det også ting man bør ha. Men her er det mulig å spare litt dersom man velger å utsette luksusen for bolig. Men det man jo bør ha er en skikkelig TV – nyheter og en del annet kan være sentralt i studiesammenheng. Så er det noen gadgets som kan være kjekke å ha som ikke koster mye. Så må man ha en støvsuger til rengjøring. Robotstøvsuger kanskje?

Fritiden

Her er det mye som kan nevnes og ønskelisten kan være lang. Men husk at det er studier du har flyttet på hybel/ny leilighet for så det er viktig å holde igjen dersom økonomien er begrenset.

Men et lesebrett til avkobling kan være kjekt å ha og for ikke å snakke om en Bluetooth høyttaler. Det å slappe av med litt musikk er viktig også i forhold til studier så dette er en god investering som ikke koster mye.

Her kunne jeg har fortsatt i det vide og det brede, men jeg skal bremse opp og gi meg med dette. Alle (nesten i hvert fall) ønsker jo å ha luksus og utstyret i orden i de fleste sammenhenger så her er det bare å lete gjennom blader og tilbud om diverse gadgets for å holde deg oppdatert. Lykke til.