Spill på internett del 2

Spillingen på internett er et så stort tema at det er umulig å beskrive bare med noen få linjer. Det er både positiv spilling og negativ spilling på nettet. Alt kommer an på øynene som ser og måler og bestemmer rundt denne spillingen. Og i hvilken grad det spilles selvfølgelig. Alt kan bli skadelig dersom det overdrives eller kommer ut av kontroll. Derfor er det viktig at man kun spiller når man er opplagt og uthvilt, slik at ikke spilling blir en belastning i noen form. Men nå beveger jeg meg ganske langt vekk fra arkadespill og underholdnings spill med mine uttalelser – jeg er nå på vei inn i mulighetenes verden for å spill spill på nettet og samtidig satse penger. Her er det mange fallgruver og farer.

Spill med penger

Alle spill man kommer over på internett starter med forholdsvis enkle nivåer. Det er jo viktig for leverandøren at flest mulig liker spillet og klarer noen av de utfordringene som er lagd i spillet. Men på denne måten blir mange spiller «hektet» og klarer ikke å stoppe igjen med å spille. De bare MÅ spille videre og klare neste nivå og neste level og så videre. Men etter hvert så blir hindringene så store og tunge at man har behov for hjelpemidler for å komme videre. Det er her mulighetene for leverandørene åpner seg. Det er her de kan tjene penger på spillene sine!

Hjelpemidler

Det er nesten umulig å sitte og spille et vanlig spill i dag. Men må koble seg på her eller der og man må ha hjelpemidler som man får enten via kjøp hos spill leverandøren eller ved å koble seg til å innhente hjelp fra medspillere. Løsningene er mange og finurlige på dette feltet.

Jeg har aldri brukt penger på slike spill selv på internett, men jeg har sett utrolig mange tilbud om å kjøpe hjelpemidler for å komme videre i spillet, få fordeler i spillet og så videre. Jeg har spilt om penger på nettet i for eksempel nettpoker, men det er en helt annen side av det å spille og bruke penger på internett.

Det finnes mange spill i kategorien med penger som innsats også. Odds, tipping, kasino, poker og eller bingo for å ramse opp de mest vanlige. Her må du sette inn penger for å kunne spille et fullverdig spill. Men det finnes også spill her med «lekepenger» eller treningspenger. Her slipper alle til kun ved å registrere seg med en konto.

Candy Crush

Candy Crush med alle sine varianter er et av de virkelig populære «gratis» spillene som kom på markedet for noen få år siden. Spillet tok markedet med storm og har vært meget populært. Jeg har selv brukt mange timer på spillet siden det kom ut for omtrent fem år siden.

Spillet er meget enkelt å komme seg fremover i starten, men det blir tøffere og tøffere etter hvert. Så et godt stykke ut i spillet kommer tilbudene om å handle hjelpemidler og bruke penger. Prøv selv så skal du se du fatter fort hva jeg snakker om!